fbpx

Modellfejlesztés minden sorozatban

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 06.

VALTRA VEGYES HÍREK

A Valtra, a finn traktorspecialista, a T és S sorozatát előkészítette a jelenlegi Stage V. károsanyag-kibocsátási szabvány előírásaira. Az N-sorozatú modellek átalakítása az év folyamán következik be. A Stage V modellek megjelenési formája az N, T és S sorozatban a helyigényesebb kipufogógáz-utókezelő rendszerhez igazodik – a Valtra intelligens megközelítést alkalmazott, így a vezetőfülkéből a kilátás nem romlott.

Sok megrendelés köszönhető a SmartTouch kialakításnak. A jól ismert integrált terminál most már megrendelhető külső terminálként is, amely az ISOBUS alkalmazásokhoz vagy külső kamerához, nyomvonalkövetéshez vagy a területi dokumentációkhoz használható. A multifunkciós terminál opcionálisan elérhető az N és a T sorozatú Active és HiTech modelleken is.

Az A-sorozathoz a Valtra most már új sebességváltó-opciót is kínál a programban. Az új A104 és A114 modellek bevezetésével együtt megjelent a HiTech 4 sebességváltó. A 16/16-os, terhelés alatt kapcsolható váltónak négy-négy terhelés alatt kapcsolható fokozata van a négy fő csoportban. Emellett rendelkezésre áll egy 32/32 fokozatú mászófokozat opció is. A terhelés alatt kapcsolható sebességváltó billenőkapcsolóval működtethető. Számos automatikus és előre programozható kapcsolási funkció tartozik hozzá.

CÍMKÉK isobusvaltra