Mellső gerendely Crushboard simítóval vagy traktornyom-lazítóval Catros Specialhoz, vagy CatrosXL-hez

A 3 m, 3,50 m és 4,00 m munkaszélességű Catros Special és CatrosXL merev rövidtárcsákhoz az AMAZONE most opcionálisan mellső gerendelyt kínál Crushboard-simítóval.

Így ezek a rövidtárcsák ideálisak magágykészítéshez, mert a Crushboard-simító erős rögtörő és egyengető hatással rendelkezik. Továbbá a tarlóhántás során is előnyös lehet ez a kialakítás. A Crushboard-simító szétmorzsolja például a repcehüvelyeket és erősebb kelésre bírja a kihullott repcét. A repce-, napraforgó- és kukoricatarlót is felhánthatja a Crushboard-simítóval, hogy a hántás után maradó szalma rothadását segítse.

A mellső gerendelyt a tárcsák elé szerelik. A Crushboard-simító így a tárcsasor munkamélységétől függetlenül állítható be. A Crushboard-simító munkamélysége és ezzel agresszivitása is beállítható fokozatmentesen mechanikusan vagy hidraulikusan.

A hidraulikus beállítás során a vezető kényelmesen, a traktor vezetőüléséből végezheti az adott körülményeknek megfelelő beállítást. Ebben jól leolvasható skála segít. A Crushboard-simító alternatívájaként az mellső gerendelyt keréknyom-lazítóval is el lehet látni, amely nyomásra érzékeny talajon még egyszer fel tudja lazítani a traktor nyomait.

Catros Special rövidtárcsa mellső gerendelyre szerelt Crushboard simítóval

Más megoldásként a mellső gerendely keréknyom-lazítóval is felszerelhető

AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG ∙ Am Amazonenwerk 9–13 ∙ D-49205 Hasbergen-Gaste
Telefon +49 (0)5405 501-0 ∙ Telefax -147 ∙ www.amazone.de

no